Begge stilte med full poeng før nabo-oppgjøret torsdag

Men FIL var knusende overlegen

Det var lite Senjas J-15-lag kunne gjøre med et målsultent FIL-lag da lagene møttes torsdag kveld. 12-1 sto det på måltavla før de 80 minuttene var spilt.

FIL BLE FOR STERKE: Senja og Lotte Brustad Horn (t.h.) måtte tåle et stortap mot Sol Eirin Birkeland og Finnsnes i 7-er kampen jenter 15 torsdag kveld.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter at Senja klarte å holde stangen det første kvarteret, ble forskjellen mellom de to lagene denne gangen raskt avdekket. Etter drøye halvtimen ledet hjemmelaget med fem mål, og det klarte ikke de mest entusiastiske heiaropene fra Senja-gjengen på sidelinja å gjøre noe med. Forskjellen på de to lagene var først og fremst at de grønnkledte hadde tre-fire frontkjempere som nesten alene styrte kampen, en av dem var Rebecca Villseth som noterte seg for nesten halvparten av lagets scoringer. Og selv om Senja startet med en rask redusering til 6-1 i starten av andre omgang hjalp det ikke særlig - dertil var styrkeforskjellen mellom de to lagene for stor denne gangen.

– Vi ble et par nummer for liten

– Nei, vi ble nok et par nummer for liten mot dette gode Finnsnes-laget sa trener Kristian Nitteberg etter kampen. Han og Tore Larsen er hovedtrenere for Senjas 7-erlag, og i tillegg har de med seg Tom Eirik Johannesen og Stian Hestvik som hjelpetrenere. Senjas hovedkeeper kunne ikke stille i denne kampen, men utespilleren Alma Dønå som måtte stille i mål leverte enn rekke gode redninger, stortapet til tross.