Slik spår de Post Nord-ligaen: – Jeg tror ikke Senja kommer til å være der nede i år

Folkebladet har pratet med FK Senja-trener Kjetil Warholm og TUIL-trener Alexander Samuelsen noen dager før seriestart i Post Nord-ligaen.

TRENERE: TUIL-trener Alexander Samuelsen (til venstre) og FK Senja-trener Kjetil Warholm.  Foto: Robin Andersen/Mathias Brobakk Nordgård

sport

De gjestet begge Folkebladets podcast «Sportspraten» tirsdag. Til helga er det nemlig seriestart i Post Nord-ligaen, eller 2.divisjon om du vil. De peker begge på Kongsvinger, som rykket ned fra Obos-ligaen i fjor, som den kanskje største favoritten i avdelinga.

– Kongsvinger er naturlig å nevne, det blir litt som Fredrikstad de siste årene, med den profesjonaliteten, satsningen og hverdagen de har. Så har jeg troen på Asker, som i fjor ble nummer to i den andre avdelingen, og slo Skeid i opprykkskvaliken. Der jobbes det godt, sier TUIL-trener Alexander Samuelsen, som har en fortid i Finnsnes IL både som spiller, assistenttrener og hovedtrener.