Fornøyd med deltagelsen: Så mange løpere kjempet seg opp Steilia tirsdag

60 løpere stilte opp i den tredje utgaven av Steilia opp tirsdag kveld i Bardu. En deltagelse som løpsleder Berit Amundsen er godt fornøyd med.

OPP FØRSTE MOTBAKKEN: Jonette Evensen fra Bardu IL har her startet opp den første bakken i motbakkeløpet i Steilia tirsdag kveld. Hun løp i klasse Jenter 12-15 år og var suveren med tida 13.54.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Selv løp løpslederen opp den bratte løypa opp Steilia på 1790 meter på tiden 15.16, bare slått med fire sekunder av klassevinneren Lillian Dahlberg fra Bardu, noe Amundsen syntes var en brukbar tid.

Har hatt opp mot 120

– Dette er tredje gangen vi arrangerer motbakkeløpet Steilia opp, og både i 2019 og 2020 hadde vi rundt 120 løpere løpere som stilte opp. Men med varslet regnvær og mange andre lokale arrangementer som gikk samtidig med løpet vårt denne gangen, synes jeg egentlig at det er brukbart at 60 stilte opp, sa Berit Amundsen etter at hun selv hadde gjennomført sitt løp.