I 2017 raserte «Ylva» anlegget — nå har de endelig fått det meste på plass igjen

Høsten 2017 ble skytteranlegget på Evertmoen rasert av stormen «Ylva». Noen år senere, og etter mye jobb og pengeinnsamling, har de det igjen sånn som de ønsker.

FORNØYD: Torvall Gamst, leder i Brøstadbotn skytterlag, er fornøyd med at anleggrt begynner på ta form igjen etter at stormen lagde skader på det i 2017.  Foto: Arne Ivar Hanssen

sport

– Det er dette vi har holdt på med siden 2017, da stormen tok hele 300-meterstandplasssen vår. Vi hadde ikke forsikring, så vi har vært nødt til å bygge litt etter hvert som vi har fått samlet inn midler. Nå har vi fått det på plass og har det snart sånn som vi ønsker at det skal være, forteller Torvall Gamst, leder i Brøstadbotn skytterlag.

Stormen «Ylva» raserte nemlig skytteranlegget på Evertmoen i Dyrøy høsten 2017. Med nye dører på baksiden åpner de bare opp når de skyter og lukker når de er ferdig. Dermed skal de være mer skjermet for vær og vind i fremtiden.