Arrangerte sandvolleyballskole i helga — håper på effekt allerede om en måned

Med instruktør fra Norges Toppidrettsgymnas (NTG) på plass, arrangerte Finnsnes Volleyballklubb sandvollelleyballskole for ungdom i helga. Målet er større aktivitet og kanskje blir det mange påmeldte lag allerede om en måned når det avvikles turnering på Gibostad.

REGN: Regnværet var ingen hindring for gjennomføring av sandvolleyballskolen: – Det er bare kjempepositivt å se at i Nord-Norge — selv med slikt vær — så får vi til sandvolleyball, sa Håkon Østrem. Til venstre i rødt ser vi Bjørn-Viggo Larsen i Finnsnes VBK.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

– Det fleste av disse er ganske nylig begynt inne og er gira på å trene. Når da forbundet kom med en oppfordring om å arrangere sandvolleyballskole, så er det vinn-vinn. Jo mer interesse det er for volleyball, jo bedre. Fotballen tar nok her i Midt-Troms, sier Bjørn-Viggo Larsen i Finnsnes VBK.

På plass som instruktør var Håkon Østrem fra Brøstadbotn, som til daglig jobber på NTG i Tromsø med volleyball.