Nytt prosjekt: Slik skal de få opp fotballaktiviteten på Senja igjen

Torsdag gikk startskuddet for prosjektet «Fotballen på Senja». Målet er å få opp fotballaktiviteten på «æventyrøya».

MANGE: Mellom 50 og 60 barn og ungdommer møtte opp på Gibostad torsdag.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

For per i dag er det mange klubber på Senja som sliter med å melde på lag på grunn av spillermangel.

– Kort fortalt er det ti klubber på Senja som har utfordringer med å melde på lag i serien, og også for å trene, øve og kose seg med fotballen. Da har man lyst fra Troms Fotballkrets, TIL og FK Senja sin side, å lage et opplegg som gir noen hyggelige timer med fotball. Så får vi se etter hvert hva vi gjør. Vi tror at dette opplegget er en fin start på det hele, sier trenerutvikler i Tromsø IL, Truls Jenssen.