Pausekompiser tipper EM— disse lagene tror de vinner

De håper på Skottland, England og Danmark, men tror mest på Tyskland og Belgia. Vi tok temperaturen på tre fotballglade kontornaboer på tur inn i EM-febertåka, og den temperaturen ble fort veldig høy.

KLAR FOR EM_ Tom Bull (t.v.), Ronny Langnes og Gjermund Hol gleder seg til EM. I pausene i arbeidsfellesskapet i Næringshagen på Bardufoss går ofte fotballpraten høylytt, men i EM-sammenheng er ikke de tre like samstemte som det de er på klubbnivå.  

sport

Tom Bull, Ronny Langnes og Gjermund Hol jobber med vidt forskjellige ting, men de har alle kontor i Næringshagen i Målselv. Der går ofte fotballdiskusjonene høyt i spisepausene, og nå er det EM som gjelder. Til daglig deler de tre skjebnefellesskap som hardbarkede supportere av de røde fra Merseyside, men i landslagsfloraen er de ikke like samstemte. Det kom fort fram da vi ba dem si sitt om EM-utsiktene med både hjernen og hjertet, og for Gjermunds del ble det faktisk så intenst at han greide å prate seg fra en klar England-sympati til aller størst hjerte for Danmark gjennom den timelange seansen.

For vi gikk grundig til verks, og de tre pausekompisene måtte pent snakke seg gjennom hver eneste av de seks EM-gruppene. Med både hjernen og hjertet, før de endte opp med sin konklusjon. Så la oss rett og slett bare snakke EM!