Slik skal han få mest mulig ut av «nye» Senja: – Vi har noen typer vi kanskje har savnet litt tidligere

Ungt blod, flere ballspillere og kantspillere som kan få publikum engasjert. Det er noe av det man får fra årets FK Senja-lag.

STEG: FK Senja-trener Kjetil Warholm tror at flere bedre ballspillere og spiller med x-faktor skal bidra til at laget tar steg i det etablerte angrespillet. Her observerer han laget under treningskampen mot TUIL i helga som var.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Stammen i laget som rykket opp til Post Nord-ligaen i 2018 og som beholdt plassen i divisjonen både i 2019 og 2020 (dog med koronahjelp), er byttet ut med mange unge og sulte spillere.


To nye spillere klar for FK Senja: – Måtte bare gripe denne muligheten

Christian Arnesen (32) går på utlån fra Finnsnes IL til FK Senja, en avtale partene betegner som en vinn-vinn-situasjon. Også en ny midtbanespiller er klar for klubben.


Foran årets sesong er en halv tropp byttet ut og det er mange av bærebjelkene i laget som har forsvunnet. Spillere som har vært med lenge som Sondre Laugsand, Daniel Mikkelsen (nå assistent-trener), Christer Johnsgård og Tobias Nymo Melseth er blant de som er borte.