IL Pioner Friidretts åpningsstevne:

Mari (13) satte ny pers: – Må si meg meget godt fornøyd

I et av de siste forsøkene i lørdagens høyde-øvelse klarte Mari Otelie Boberg Alstad å komme seg over lista som da lå på 1,39. Det er ny bestenotering i denne øvelsen for 13-åringen fra Bardu IL friidrett.

PERSET: Mari Otelie Boberg Alstad fra Bardu satte personlig bestenotering i høyde med 1,39 meter på lørdag.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

13-åringen slet nemlig flere ganger med å få lista til å ligge stille på høyden 1,39 som var enn høyde hun aldri hadde klart før. Men i IL Pioners åpningsstevne i Finnfjordbotn på lørdag kunne hun heve armene i været i glede over den fine bestenoteringen.

I et hopp der alt stemte kunne Mari juble da lista lå stille etter at hun hadde landet i et hopp som er det beste hun noensinne har levert. Lista ble også hevet to centimeter rett etter i et forsøk på å ytterligere forbedre den ferske bestenoteringa. Da var det imidlertid slutt på energien i hoppene, og selv om hun var nær på å klare å forbedre sin bestenotering ytterligere, ble det med høyden 1,39 denne gangen.