Her kunne han gitt Senja seieren: – Ikke godt nok rett og slett

FK Senja-vingen Alexander Mikkelsen (24) kunne sikret FK Senja en sterk borteseier i treningskampen mot TUIL lørdag.

ALENE: Alexander Mikkelsen kom alene igjennom, men klarte ikke å overliste TUIL-keeper Theodor Nilsen.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Etter at TUIL styrte den første omgangen og gikk til pause med 1-0, var det et bedre Senja-lag som entret gressmatta på TUIL Arena etter hvilen. Bare fem minutter etter hvilen utlignet Markus Johnsgård til 1-1. Senja fortsatte på samme sporet og frustrerte TUIL-laget. Vertenes Martin Albertsen (eks FK Senja) fikk etter 70 minutter sitt andre gule kort for dagen og TUIL måtte avslutte med ti mann.

Like etter dette fikk Alexander Mikkelsen en gylden mulighet til å sette inn 2-1 for Senja da han ble spilt igjennom alene med TUIL-keeper Theodor Nilsen. Imidlertid var det sistnevnte som kom seirende ut av den duellen og avslutningen gikk rett på TUILs sisteskanse som kom ut og gjorde seg stor.