Det andre smittetilfellet er bekreftet. Flere har testet på nytt

To er bekreftet smittet, og fredag kan de første Medkila-spillerne være ute av karantene.

REISEFØLGET: Jublende Medkila-tropp etter den sterke borteseieren i Tromsø. Lite visste de da om at koronasmitte skulle ramme dem i dagene som fulgte. Bak fra venstre: Margunn Haugenes, Helene Alsos Höglin, Ida Fjordbakk, Hanne Larsen, Mette Skau, Agnethe Mathisen, Miriam Vilnes Mjåseth, Kim Dolstra, Liv Solveig Miklegard, Mathilde Karlsen, Amalie Lian, Roy Berntsen og Matias Olsen. Foran fra venstre: Silje Johansen, Frida Nordgård Larsen, Lotte Fossem, Berntsen, Natalie Dyring Hansen, Sarah Martinussen og Ida Fossem.   Foto: MEDKILA IL

sport

– Som forventet fikk vi i dag positivt svar på PCR-testen som ble tatt av vedkommende som testet positivt på hurtigtest onsdag. Dermed er det bekreftet to smittetilfeller internt i vår gruppe. De smittede har det etter forholdene bra, men synes selvfølgelig i likhet med resten av gruppen at dette er en kjip situasjon, sier Matias Olsen, som er medisinsk ansvarlig i Medkila til Harstad Tidende.

De smittede og nærkontaktenes viktigste fokus er fortsatt å følge retningslinjene for karantene og isolasjon for dem med påvist smitte slik at smittespredning forhindres.