Ny smitte i Medkila: - De neste dagene blir spennende

Enda en person tilknyttet Medkilas 1.-divisjonslag i fotball har fått positivt svar på hurtigtest.

TROPPEN: Her er troppen før sesongstart - med munnbind i henhold til protokoll for smittevern. Bak fra venstre: Margunn Haugenes (hovedtrener), Line Anita Nermark (spillerutvikler/spilleransvarlig), Sara Berntsen, Ida Nylund, Natalie Dyring Hansen, Mette Skau, Miriam Vilnes Mjåseth, Sigrun Linaker Dybvik, Liv-Solveig Miklegard, Sarah Bendiksen (hospitant), Agnethe Mathisen, Kim Dolstra, Matias Olsen (fysisk trener) og Roy Berntsen (assisterende trener). Foran fra venstre: Kajsa Hveding Grønvold (hospitant), Sarah Martinussen, Lotte Fossem, Frida Nordgård Larsen, Emma Sjåfjell, Amalie Lian (hospitant), Hanne Larsen, Andrea Pålsdatter Hunstad, Maria Min Xiu Sørenes og Helene Alsos Höglin (hospitant). Ida Fjordbakk, Silje Johansen, Emilie Dahl og Mathilde Karlsen var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: FRANK R. ROKSØY

sport

– Grunnet lette symptomer natt til onsdag valgte en person fra vår kohort å teste seg ved luftveisklinikken sier Matias Olsen, medisinsk ansvarlig for Medkila ILs kvinnelag i fotball.

Det ble tatt hurtigtest og PCR-test hvorav hurtigtesten var positiv. Vedkommende er i isolasjon og venter svar på PCR-test, skriver Harstad Tidende.