Nicolai og Elias Nordisk mester i bridge: – Veldig artig å vinne

Guttene fra Midt-Troms var begge på laget som i helgen vant U16-klassen i Nordisk mesterskap i bridge.

NORDSKE MESTERE: Nicolai Heiberg-Evenstad (t.v.) og Elias Veines-Jensen som representerer Sørreisa bridgeklubb var med på det norske laget som vant U16-Nordiskmesterskap i online-bridge i helgen. Her fra etter de ble verdensmestere i 2020.  Foto: Knut Løkse Nilssen

sport

Mesterskapet gikk online på nettplattformen RealBridge, og Norge kunne juble for seieren foran Sverige. Med det ble det Nicolai Heiberg Evenstad (13) sin andre og Elias-Veines Jensen (15) sin første Nordiske mesterskapstittel i bridge.

– Det siste året har det ikke vært gjennomført fysiske mesterskap på grunn av korona. Nå var det et online-mesterskap på en ny plattform. Greien der er at det er kamera, slik at man ser de man spiller mot. Det er med på å eliminere juks, sier faren til Nicolai, Stian André Evenstad.