Medkila best i nord

Så langt er Medkila-damene best i nord når det gjelder. Etter seier i to av tre treningskamper for Fløya mot Medkila ble det 1-2 tap mot Harstad-laget på Fløya Arena lørdag.

HJEMMETAP: Det ble et surt hjemmetap for Fløya og Sanda Simonsen i lørdagens kamp mot Medkila.  Foto: Lars Elvevold

sport

Fløya hadde før lørdagens kamp levert to solide resultater i de to siste treningskampene mot Harstad-laget. Med henholdsvis 3-0 og 5-2 seire var det nok mange som hadde et håp om at Fløya skulle klare å innhente tre nye poeng etter forrige helgs første poengkapring i 1. divisjon med 2-1 hjemmeseier over KIL/Hemne.

Kom bakpå fra start

Men denne gangen møtte Fløyadamene et Medkila-lag som så absolutt ikke var villig til å la Fløya slippe altfor lett til framover. Og i stedet var det Sara Regine Aas Berntsen hos gjestene som etter drøye kvarteret slepent ekspederte et innlegg fra venstrekanten høyt opp i venstre hjørne utenfor rekkevidden til Fløya-keeper Marie Aspenes. Denne ledelsen holdt Medkila helt til Synne Vatshelle Raa smelte til på en corner, og ballen dalte ned i det venstre hjørnet.