Jevn batalje mellom FK Senja og Alta IF

Årets første treningskamp for FK Senja endte målløst.

SJANSER: Markus Johnsgård slet med å skape sjanser for FK Senja. Her i en tidligere kamp mot rivalen FIL Fotball.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Fredag kveld var det endelig duket for treningskamp mellom FK Senja og Alta IF på Storelva Stadion. På grunn av koronaregler har lagene ikke spilt en offisiell kamp siden fjorårets sesong ble stanset i oktober. Det var dermed "nye" Senjas første test før PostNord-ligaen braker løs om knappe tre uker.

FK Senja møtte sterk motstand i divisjonskollega Alta IF som endte på en 5. plass i fjorårets halvspilte sesong, hele 17 poeng foran Senja. I deres første kamp siden avslutningen på sesongen mot Eidsvold TF i 2020 startet FK Senja meget friskt. Laget skapte flere sjanser og gikk ut i hardt press.