Setter fotballen på vent: – Føler jeg ikke fikk spilletiden jeg fortjente

Foran fjorårets sesong hentet FK Senja talentet Adrian Nymo Melseth fra Bardufoss OIF. Sesongen startet bra for Melseth med flere gode treningskamper og tillit fra start i tre av de fire første kampene i PostNord-ligaen avd. 1.

PAUSE: Adrian Nymo Melseth legger fotballskoene på hyllen på ubestemt tid. Her fra en tidligere kamp med FK Senja. 

sport

– Jeg følte jeg kom godt i gang i Senja med mye spilletid. Så kom koronaen og fotballen ble satt på pause, når jeg da kom tilbake var det ikke like lett. Jeg følte egentlig jeg ikke fikk den spilletiden og muligheten jeg selv fortjente etter starten jeg hadde i Senja, forklarer han.

Midtbanespilleren fra Bardufoss vil imidlertid ikke bekrefte at han har lagt fotballskoene på hyllen for godt.