Kvalik til lands -og Mesterskap Nord-finalen avlyst — lover bilcross-løp likevel

Det blir ikke noe av kvalifiseringsløpene til hverken landsfinalen eller Mesterskap Nord-finalen i Bilcross. Men klubbene i Midt-Troms lover bilcross-løp uansett, i en eller annen form.

AVLYST: Det blir ikke noe av kvalifiseringsløpene til hverken landsfinalen eller Mesterskap Nord-finalen i Bilcross i år.  Foto: Eirik Dahl

sport

– På bakgrunn av at så få kan kjøre på grunn av koronarestriksjonene, så blir det ikke det statusløpet vi ønsker oss. Det skal være et statusløp med fulle tribuner og man skal ha kjempet for å ha komme seg dit. Vi ønsker et bra løp og et bra arrangement hvor arrangøren kan sitte igjen med noe, og da er det vanskelig å få til noe med så mange kvalifiseringsløp avlyst. Vi må ha et visst antall tellende løp for at det skal bli et statusløp, sier Kent-Alan Stenslette, leder i NMK Midt-Troms.

Han sier at samtidig som folk er skuffet, så roses også avgjørelsen.