Mathias (23) hadde korona i USA: Etter flyplasstrøbbel på vei hjem er han tilbake og skal bidra i FIL igjen

Mathias Bendiksen (23) fra Finnsnes har opplevd litt av hvert i USA. Etter en hjemreise som bød på utfordringer er han nå hjemme på Finnsnes og skal bidra rundt FILs treningsruppe.

HJEMME: Mathias Bendiksen er hjemme på Finnsnes igjen. Det ser imidlertid dårlig ut for at det blir mange kamper for barndomsklubbens A-lag i sommer. Men han skal uansett bidra på trening fremover.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

– Når man flytter til USA, så får man opplevd det meste, sier Bendiksen når Folkebladet ringer.

Bendiksen forlot Finnsnes og FIL sommeren 2018, til fordel for USA. Der spiller han college-fotball for Central Arkansas Bears og studerer «business administration», noe som tilsvarer økonomi og ledelse i Norge.