Tapte 0-1 mot Medkila for to uker siden

Sterk Fløya-revansje

Emma Granlind og Fløya viser fine takter før seriestarten i damenes 1. divisjon mot KIL/Hemne i Tromsø 24. mai.

SOLID KAMP: Emma Granlind (midten) gjorde en solid kamp i lørdagens treningskamp mot taballrival Medkila.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter at Tromsølaget tapte 0-1 for Medkila i treningskampen for to uker siden var dette et kraftig takk for sist fra Tromsølaget som dominerte mer og mer utover i kampen, og 5-2 seier var det derfor ingen ting å si på. Og sentralt i dette Fløyalaget som virker godt forberedt til årets 1. divisjon er Emma Granlind fra Finnsnes og Sandra Simonsen fra Bardufoss. Simonsen åpnet forøvrig scoringsrekken til Fløya da hun etter drøye ti minutter satte ballen inn i mål bak Medkila-keeper Hanne Larsen.

Vardenspilleren Granlind forlot moderklubben på Finnsnes for et år siden da hun startet på videregående skole i Tromsø. De to årene hun har vært med i Fløya har hun opplevd både spill på toppen og ned i bunnen av 1. divisjon.