Historiske tvillingbrødre klar for ny sesong i RBK-drakten:

– Det er alltid ambisjoner om gull her, noe vi er klar over

Den ene er etablert og venter på det virkelig store gjennombruddet, mens den andre er fersk i A-stallen. Begge er klare på at det er en ting som gjelder når den nye sesongen braker løs. Og det er at de skal stå igjen med seriegull når poengene telles opp til høsten.

GULL: – Det er alltid ambisjoner om gull i Rosenborg, noe vi er klar over, sier tvillingbrødrene Emil (til venstre) og Mikkel Konradsen Ceïde. Søndag starter de eliteserien med bortekamp mot Vålerenga.  Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

sport

Det er som alltid tøff konkurranse i Rosenborg. Som ving kan jeg spille på begge sidene, og konkurrerer med Stefano (Vecchia), Carlo (Holse) og Rasmus (Wiedesheim-Paul). Konkurranse er en styrke, det sørger for at man alltid er på tærne og gjør sitt beste. For å bli best trenger man konkurranse.

Det sier den driblesterke vingen Emil Konradsen Ceïde til Folkebladet.