To ordførere til har sluttet seg til oppfordringen av lettelser for breddefotballen

Det betyr at totalt 24 ordførere fra Troms og Finnmark i tillegg til fylkesordføreren ønsker lettelser for breddefotballen.

LETTELSER: Nå er tallet på antall ordførere i Troms og Finnmark som ber om lettelser i breddefotballen økt til 24, og med fylkesordføreren også med på laget, håper man at ting skal skje. Dette bildet er tatt under Gratangsturneringa i 2019.  Foto: Privat

sport

Ordfører i Harstad, Kari-Anne Opsal (Ap), og ordfører i Hammerfest, Marianne Sivertsen Næss (Ap), har nå offentliggjort at de velger å støtte de 22 andre ordførerne i Troms og Finnmark, og fylkesordføreren, når det gjelder lettelser i breddefotballen.

Disse stiller seg altså bak anmodningen fra Norges Fotballforbund (NFF) og Norges Idrettsforbund (NIF) til nasjonale myndigheter, om å åpne opp for breddefotball i større grad og raskere enn det som foreligger per nå.