Avsluttet sesongen på legevakta i fjor — nå er Sandra (24) tilbake for fullt igjen

Fløyas Sandra Simonsen fra Bardufoss måtte avslutte 2020-sesongen brått. Nå er lagets «stjernespiller» tilbake igjen og klar for en ny sesong.

UT PÅ BÅRE: Sandra Simonsen endte på legevakten i fjor høst. Etter flere måneder med skadeavbrekk, er hun nå klar for en ny sesong.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

sport

– Jeg er skadefri, men den er litt vanskelig den ankelen. Jeg var skadefri for et par måneder siden egentlig, men som med de fleste skader er det litt småplager som følger med. Dette er andre gangen jeg skader den samme ankelen og det vil alltid være litt småtteri, forteller hun til Folkebladet.

I oktober i fjor kunne hun vært med å sende Fløya til kvartfinalen i cupen. I stedet endte oppgjøret og sesongen brått, når Simonsen måtte av banen på båre med en ankelskade etter et ublidt møte med en Stabæk-spiller. Simonsen hadde gitt Fløya ledelsen 1-0 på frispark før skaden oppsto, men Fløya måtte se avansementet glippe etter to sene Stabæk-scoringer.