Spektakulære bilder fra Silsandmarka: – Her ser vi for et fantastisk flott område vi har

Til tross for at kalenderen viser mai måned, meldes det om helt perfekte forhold i Silsandmarka.

SILSANDMARKA: Slik så det ut i Silsandmarka søndag. Snøfallet torsdag, fredag og lørdag har sørget for ypperlige forhold, til tross for at vi nå er i mai.  Foto: Senja Ski

sport

– Det er helt fantastiske forhold nå — og med tanke på vinteren vi har hatt, så er det bedre forhold nå enn vi hadde midt på vinteren, sier sportslig leder i Senja Ski, Renè Hillestad, til Folkebladet.

Og det har han nok helt rett i. Snøen kom uvanlig sent denne vinteren og det var februar før man fikk stabile forhold. Med snøfallet torsdag, fredag og lørdag i forrige uke, har man nå perfekte forhold i løypenettene i Midt-Troms — og deriblant i Silsandmarka.