Mens de venter på lettelser prøver FIL-treneren å fokusere på det de kan gjøre noe med

Hele 2020-sesongen gikk fløyten for Finnsnes IL Fotball og lagene fra 3.divisjon og nedover. FIL-trener Jonas Bang er blant de som er sulteforet på normale tilstander og kamphverdag, men han prøver samtidig å fokusere på det positive.

ENERGI: FIL-trener Jonas Bang orker ikke bruke energi på restriksjonene og ventingen og prøver i stedet å fokusere på det han kan gjøre noe med.  Foto: FIL Fotball

sport

Bang tok hovedtrenerjobben for FILs A-lag før jul og så frem til et normalt fotballår i 2021. Slik har det ikke blitt og i det vi skriver mai er det fortsatt uavklart når 3.divisjon og bredden kan komme i gang med seriespill igjen.

Den tidligere BOIF-treneren hadde et pauseår fra fotballen i 2020. Selv om ting drar ut i tid, er han klar på at hans egen motivasjon ikke påvirkes av restriksjonene.