Alternativ våroppvisning — mye jobb for mannskapet som står bak

Nok en gang måtte Finnsnes IL Turn kjøre en nedskalert turnoppvisning der både antallet turnere og publikum som kunne møte opp, var sterkt begrenset.

I FULL SVING: Her ser vi turnjenta Vida Pettersen i sving i FIL-hallen llørdag formiddag.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Totalt ble det altså kjørt 16 oppvisninger med en times mellomrom lørdag og søndag, noe som betydde at mannskapet som sto bak dette arrangementet i løpet at to lange dager måtte klargjøre hallen mellom hver eneste oppvisning, blant annet med rengjøring av tribunene.

Heidi Dahl Gundersen som er leder for gymnastikkavdelingen i Finnsnes IL Turn, sier til Folkebladet at man med dagens korona-restriksjoner hadde maksimum 20 turnere i sving under oppvisningene i hallen, mens når det gjelder antallet tilskuere hadde man satt et maksantall på 34 for hver oppvisning.