Da lederen i kretsen etterlyste flere lag tok klubben grep: – Helt uforpliktende og helt gratis

Finnsnes IL Fotball tilbyr åpne treninger for barn frem til 17.mai. Det er helt uforpliktende og helt gratis.

ÅPNE TRENINGER: Denne gjengen sørger for åpne treninger for barn. På bildet fra venstre A-lagsspiller Joakim Sørstrøm, A-lagsspiller og medlem av FIL yngres utvalg, Lasse Bendiksen, styremedlem i FIL Fotball og leder i yngres utvalg, Hanne Berg Borhaug, Senja/FIL-spiller og styremedlem i FIL Fotball/ medlem i yngres utvalg, Frida Kvalvik Henriksen og Senja/FIL-spiller Ingeborg Berg Borhaug.  Foto: Steinulf Henriksen

sport

– Alle har vært hver for seg og hjemme lenge nå, og da tenkte vi kanskje at det er noen unger der ute som har lyst til å prøve seg på fotball og komme seg i aktivitet. Mange er kanskje litt usikker, så da tenkte vi: «Hvorfor ikke kjøre åpne treninger?»

Det sier Hanne Berg Borhaug, leder i yngres utvalg i klubben. Tiltaket gjelder barn i alderen fem til tolv år.