Denne gruppen som spiller tilrettelagt fotball har ikke fått røre på seg på lang tid

Har ventet i 13 måneder på ny start

Denne gjengen har etter at koronaen festet grepet måtte holde seg unna fotballen. Nå melder Troms Fotballkrets at man satser på å komme i gang med tilrettelagt fotball i midten av juni.

SAMLET I STJØRDAL: Her er laget fra Finnsnes og omegn samlet under landsturneringen for tilrettelagt fotball i Stjørdal i 2018. Bak fra venstre ser vi Erlend Arctander fra IL Pioner, Ørjan Kristiansen, Kenneth Pedersen, Jeremiah Gibson, Kenneth Myrvang, og trener Dag Helge Konradsen. I midten fra venstre ser vi Daniel Dagsland, Victoria Pettersen og Kent-Robin Johannesen. Foran ser vi keeper Alexander Kristoffersen.  Foto: Privat

sport

I Tromsø, Balsfjord og i Finnfjordbotn er det i dag lag der det spilles tilrettelagt fotball -, IL Pioner sitt lag i Finnfjordbotn, Balsfjord Stars i regi av Storsteinnes IL og Full Fart Fremover i regi av Tromsø IL.

– Viktig å få komme i gang nå

I en mail fra Troms Fotballkrets heter det at de rundt 60 spillerne som er engasjert i tilrettelagt fotball har vært rammet av de samme restriksjonene som alle andre voksne breddefotballspillere. Nå setter man sin lit til at regjeringen skal lette på restriksjonene, slik at også de igjen kan begynne å spille fotball. For denne gruppen har tiden med fotballstopp vært ekstra vanskelig.