Siste tur for Reistadløpet på søndag

Over 700 har har gjennomført QReistadløpet

Denne spreke gjengen som kaller seg Team Fysio Fatale gikk QReistadløpet fra Setermoen til Rustahøgda på lørdag i strålende sol og med knall blå himmel.

SPREKE GUTTER: En sprek gjeng fra Team Fysio Fatale gikk QReistadløpet på lørdag. Fra venstre ser vi Knut Øyvind Johansen, Roar Johansen, Frode Larsen og Torgeir Selnes.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

I helga gikk nemlig de to siste av totalt 10 såkalte QReistadløp som har vært måten arrangøren har fått folk ut i skisporet i mangel av det ordinære Reistadløpet. Etter klokken 10 på lørdag dukket det jevnlig opp med skiløpere på Storlømyra på Setermoen som registrerte seg som deltaker gjennom Q-appen, før de forsvant ut i den 30 kilometer lange løypa.

– Vi fire er egentlig bare en gjeng mosjionister som går litt på ski, og som av og til finner på å gå et skiløp sammen, sa Knut Øyvind Johansen da Folkebladet traff den fargerikt kledde kvartettet før innregistrering på lørdag. De var så likt kledd og utstyrt at det egentlig var bare skistavene som ikke var lik hos de fire.