SIF-treneren om Erna Solbergs trinn 1 i åpningen av breddeidretten

– Intet nytt for fotballen så langt

Salangen-trener Andreas Seipajärvi konstaterer at regjeringens trinn 1 i den nasjonale gjenåpningsplanen for blant annet fotballen i lavere divisjoner ikke inneholder noe nytt.

SAMME SOM FØR: samme som før: Andreas Seipajärvi konstanterer at fase 1 i gjenåpningsplanen ikke inneholder nyheter for seniorfotballen i de lavere divisjoner.  Foto: Stein Wilhelmsen

Jeg håper at vi kan få begynne å trene normalt fra midten av mai, og at vi kan spille seriekamper fra starten av august

Salangen-trener Andreas Seipajärvi
sport

– Nei, for oss blir det å fortsette som før inntil videre, med fotballtrening der spillerne ikke kan ha kroppskontakt og man må ha en minimumsavstand på en meter. For oss er den nye meldingen en videreføring av det vi har forholdt oss til, og at vi kan håpe at når fase 2 i gjenåpningen kommer i mai gjør at vi kan begynne å trene fotball med kroppskontakt.

– Vi ser ikke lyset i tunnelen

– Kultur- og likestillingsminister Abid Radja sa nylig at han ser lyset i tunnelen - foreløpig tror jeg ikke det er så mange andre som ser dette, sier Salangen-treneren. Han forteller at seniorspillerne det siste året har vært gjennom en slags berg- og dalbane når det gjelder fotballtreningene man har gjennomført.