Per Holen har bodd på Bardufoss i 48 år

Ny leder i BOIF

Han har spilt fortball for BOIF i 13 sesonger, har vært blant annet vært involvert i lagsarbeidet i skigruppa i klubben i flere år. 17. mars ble Per Holen valgt inn som ny leder i hovedstyret i BOIF.

Sa ja til hovedvervet: Per Holen har tiltrådt vervet som leder i hovedstyret til Bardufoss og Omegn Idrettsforening.  Foto: Privat

sport

– Jeg er jo egentlig sørfra, men etter å ha bodd på Bardufoss siden 1972 føler jeg det som jeg har bodd her hele mitt liv, sier 68-åringen som har jobbet på Bardufoss Flystasjon helt til han ble pensjonert for 8 år siden.

Holen foteller at han kom til Bardufoss i slutten av oktober 1972, og han ble medlem av BOIF bare et par måneder senere. Han ble raskt trukket inn på BOIF`S A-lag i fotball hvor han var med i 13 sesonger, han var også litt med innen håndball og gjennomførte også to Reistadløp.