Gikk 216 kilometer på 20 timer til inntekt for minnefond: – Særinger på tur med mening

Tor Christian Eilertsen la bak seg Birkebeinerrennet fire ganger på mindre enn ett døgn. Det var ingen egotripp.

LANGTUR: Disse fem gikk 216 kilometer både for egen skyld og for å samle inn penger. Fra venstre: Gro Siljan Hjukse, Rudi Kristiansen, Tor Christian Eilertsen, Ole-Petter Sætre og Jan Kristian Haugnæss da de var på Midtfjellet for 4. gang lørdag.   Foto: Rolf Bakken, kondis.no

sport

Salangsværingen, som har vært bosatt i Harstad siden 1992, tok del i et spesielt prosjekt i helga. Sammen med fire andre skiløpere gikk han fra Lillehammer til Rena og tilbake to ganger, til sammen 216 kilometer. De gikk inn penger til Ida Eides minnefond.

Ida Eide var en tidligere langrennsløper, som bare 30 år gammel døde av hjertestans under et mosjonsløp 1. september i 2018.