Klar beskjed fra sjefen for Norges Råeste Bakkeløp:

– Vi avlyser ikke løpet i år

Beskjeden fra Jan Helge Nilssen er klar: Norges Råeste Bakkeløp skal arrangeres i år.

BLIR IKKE AVLYST: Arrangørene bak Norges Råeste Bakkeløp regner det som forholdsvis sikkert at det populære arrangementet i Harstad, Finnsnes og Målselv vil bli arrangert i år.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

– Sommerens arrangementer både i Harstad og i Målselv regner vi med å kunne avvikle som planlagt. Vi ser jo at mange planlagte arrangementer har blitt avlyst i år på grunn av strengere koronarestriksjoner.

– Men Norges Råeste Bakkeløp skal gå i uka fra 20. til og med 24. juli, og vi er ganske sikre på at vi da skal kunne være i stand til å kjøre arrangement der også publikum i hvert fall til en viss grad skal kunne være til stede ved arrangementene. Det sa sjefen for Norges Råeste Bakkeløp, Jan Helge Nilssen til Folkebladet på mandag.