Takker av etter mange år i Senja Idrettsråd

– Har vært ei fin tid

Brynjulf Edvardsen (62) fra Gibostad har vært leder i Senja Idrettsråd i nesten 15 år. I mai takker han av og blir pensjonist på heltid.

SNART FERDIG SOM LEDER: Brynjulf Edvardsen gir seg som leder i Senja Idrettsråd, og trer av i mai.  Foto: Trond Sandnes

sport

Skjønt helt pensjonist blir Edvardsen neppe — ikke med det første i hvert fall. 62-åringen har nemlig vært leder for Gibostad Idrettsforening i over 20 år, og har ikke tenkt å gi seg der ennå. Han er en ivrig hobbyfotograf som blant annet har gitt ut en årskalender med motiver fra Senja. En av hans mest tidkrevende hobbyer er nok bygging av modellbåter. Over mange år har det blitt et 20-talls båter, og her får vi nok se flere modeller i årene som kommer. Han har også i flere år vært medlem i Gibostad Båtforening.

– Nei, så fritidsproblemer tror jeg aldri at jeg vil oppleve å få, dertil er interessene mine for mange. Men når det gjelder vervet og jobben som daglig leder i Senja idrettsråd følte jeg nå at det var på tide å takke av — noe jeg har varslet styret i Idrettsrådet om et par ganger i det siste.