– Vi må bare avvente

Det eneste som er sikkert er at alt er uvisst en måned før årets Reistadløp skal gå av stabelen.

600 er påmeldt: I dag er det 600 påmeldteså langt til årets Reistadløp. Spørsmålet er om det i det hele tatt blkir arrangert.  Foto: Folkebladet

sport

Berntsen forteller at i dag er det rundt 600 løpere på meldt til årets Reistadløp som etter planen skal gå lørdag 10. april. Men utsiktene for at det i det hele tatt blir noe løp er i følge Berntsen helt i et blå.


Reistadløpet kan bli arrangert over en hel uke: – Vi skal gjennomføre uansett

Reistadløpet er forberedt på å gjøre store endringer for å få gjennomført konkurransen i 2021.


– Vi som arrangør må jo forholde oss til de retningslinjene som foreligger til enhver tid. Og det sier seg selv at vi nok bare kan glemme å gjennomføre en felles start med for eksempel 1500 skiløpere på Setermoen. Med andre ord betyr dette i klartekst at vi nok kan glemme å få arrangere årets Reistadløp som vi har brukt å gjøre det tidligere, sa Berntsen til Folkebladet tirsdag.