Bardu og Målselv har åpnet for breddeidretten

Følger ikke etter nabokommunene: – Det er ganske sterke grep å gå imot anbefalingene

Mens både Bardu og Målselv kommune har åpne for at voksne kan drive med organisert aktivitet innendørs, forteller kommuneoverlege Aslak Hovda Lien at Senja og Sørreisa kommune ikke kommer til å gå imot de nasjonale anbefalingene.

KOMMUNEOVERLEGE: Aslak Hovda Lien forteller at Senja og Sørreisa kommune kommer til å fortsette å følge myndighetens nasjonale anbefaling om at personer over 20 år ikke skal drive organisert aktivitet innendørs.   Foto: Carina Hansen

sport

Det sier han til Folkebladet mandag.

– Så langt under denne pandemien har vi fulgt de nasjonale anbefalingene, og vi kommer til å gjøre det framover også. At Bardu og Målselv åpner opp, og velger å gå imot anbefalingene, får de selv argumentere for. Det er deres vurdering, sier han.