Valnes på tredje da Klæbo vant: – Jeg er godt fornøyd

Søndag var det duket for tre mil for herrene under norgescuprennet på Lygna. Erik Valnes meldte seg virkelig på i seierskampen.

VANT: Johannes Høsflot Klæbo vant tre-mila på Lygna da Erik Valnes tok tredjeplassen.   Foto: Terje Pedersen

sport

Det ble en tremil som det skulle vise seg å bli vanskelig å stikke i fra. Så og si hele løpet var et stort felt samlet, fram til Martin Johnsrud Sundby et par kilometer før mål satte fart. Feltet ble strukket, men Valnes hang godt med. I siste bakken ned mot stadion lå Pål Golberg først, med Johannes Høsflot Klæbo i rygg. Erik Valnes var i en god tredjeposisjon. Klæbo var imidlertid overlegen i spurten og tok seieren foran Golberg og Valnes på tredje.

Om Valnes sin prestasjon søndag sier NRK-kommentatorene Jan Post og Torgeir Bjørn: