– Det finnes ingen plasser i hele Nord-Norge som er bedre egnet til å ha egen skilinje enn Bardufoss

Flere profiler i langrennsmiljøet tar til orde for å etablere en skilinje på Bardufoss.

MYSTERIUM: Langrennsløper og langrennsekpert Petter Skinstad mener det er et mysterium at det ikke allerede er en skilinje på Bardufoss.   Foto: Trond Sandnes

sport

– Det finnes ingen plasser i hele Nord-Norge som er bedre egnet til å ha egen skilinje enn Bardufoss. Det inkluderer de plassene som allerede i dag har ei skilinje, sier langrennsløper og TV2s langrennsekspert Petter Soleng Skinstad.

Rulleskiløype fra vår til høst, skiløyper som står klare i oktober, sentral beliggenhet midt i Troms, nærhet til flyplass og unike fasiliteter er blant argumentene som løftes fram for å promotere Bardufoss som et ypperlig sted å ha egen skilinje for elever på videregående skole.