Dette er FILs nye hovedtrener: – Han utkrystalliserte seg tidlig som den vi ville gå for

Tidligere BOIF-trener Jonas Bang er klar som ny hovedtrener for FIL Fotballs A-lag. Styrelederen mener de har fått inn en trener som passer perfekt til klubbens profil.

KLAR: Tidligere BOIF-trener Jonas Bang (til høyre) tar steget opp en divisjon og er klar som FIL Fotballs nye hovedtrener. Med seg som assistent får han Kristian Gangsø (til venstre). I midten: Styreleder Øivind Søreng.   Foto: Øystein Elvevold

sport

Folkebladet har tidligere skrevet at Finnsnes IL Fotball og Bang var i samtaler om den ledige jobben og onsdag ettermiddag bekreftet klubben at avtalen var i boks. I første omgang er det snakk om en avtale på ett år. Kristian Gangsø blir Bangs assistent.

– Vi er veldig fornøyd med trenerløsningen vi har fått på plass med Jonas og Kristian. Dette tror jeg blir bra, sier styreleder Øyvind Søreng.