Christer (33) vurderer å gi seg:

– Det skal holde hardt om det blir ett år til

FK Senja-ikonet Christer Johnsgård vet ikke om han fortsetter fotballkarrieren. Men han innrømmer at det kan bli vanskelig å ta ett år til i Senja-trøya.

VURDERER Å GI SEG: Christer Johnsgårds karriere kan være på vei mot slutten. Her takker han Markus Johnsgård for målgivende pasning da han scoret mot Fløya i en treningskamp i vinter.   Foto: Knut Løkse Nilssen

sport

– Det vet jeg ikke helt ennå. Jeg merker at det er vanskeligere å få til for hvert år. Jeg har ikke tatt noen endelig avgjørelse, og har ikke snakket med noen i klubben ennå, men det skal holde hardt om det blir ett år til, sier Johnsgård til Folkebladet.

33-åringen jobber til daglig som programleder i NRK. I tillegg har han kone og to barn hjemme.