Måtte gi tapt for serieleder Bodø Volley

Var sjanseløs

Mot Bodø Volley måtte hardtkjempende FVBK-damer se at motstanden ble for sterk. Det ble 0-3 tap for serieleder på søndag.

FVBK-DAMENE: Bak fra venstre: Amanda Kastnes, Ella Halsnes, Cicilie Nymann Andersen, Bente Merete Solbjørg, Turi Nilsen, Camilla Dalgård. Foran fra venstre; Beate Seljenes, Ida Marie Olufsen, Julie Lilleng og Edel Julianne Torbjørnsdatter.   Foto: Steinulf Henriksen

sport

Et tap hovedtrener Sture Vedal erkjenner var en helt fortjent seier til bortelaget.

– Vi ville så klart prøve å slå Bodø, men vi måtte innse at de var klart sterkere en oss denne gangen. Så da er det bare for oss å fortsette å trene og prøve å bli bedre på en del svakheter som ble avdekke i denne kampen - vi skal jo møte dette laget tre ganger til i løpet av sesongen.