– Taklet ikke å være i settingen der vi ikke var nødt til å vinne

Senja/Finnsnes sine juniorjenter var så nære, men tapte seriemesterskapet på dårligere målforskjell.

NEDERLAG: Senja/Finnsnes tusler av banen etter 1-4-tap mot TIL fredag kveld på Alfheim. Anne Sofie Johansen (til høyre) og de andre jentene ga aldri opp, men klarte ikke å få med seg det ene poenget de trengte. Dermed røk seriemesterskapet på målforskjell.   Foto: Steinulf Henriksen 

sport

Fredag kveld ble alt avgjort da Tromsø og Senja/Finnsnes sine J19-lag møttes til seriefinale på Alfheim.

Der var hjemmelaget best og knuste Senja/FIL 4-1. Dermed kunne de røde og hvite fra Ishavsbyen juble for tabelltopp og høyst sannsynlig seriemesterskapet. For Skarp, som ligger tre poeng bak, har fortsatt en kamp tilgode og kan passere Senja/Finnsnes om de tar poeng mot Fløya. De har imidlertid 22 plussmål færre enn Tromsø så det må en virkelig kalas-seier til for at de skal kunne passere også TIL.