Bygdefolket møtte opp til den offisielle åpninga

Tok i bruk kunstgressbane til 6,2 mill.

Etter forberedelser og planlegging i mange år kunne bygdefolket i Botnhamn overvære den offisielle åpninga av den flotte 9-er banen på Nord-Senja.

KLART FOR FØRSTE KAMP: Etter at leder Henning Strand (t.h.) i Botnhamn UIL og til Senja-ordfører Tom-Rune Eliseusen (t.v.) hadde vært med på åpninga spilte bygdas J14-lag treningskamp mot Sørreisa J14.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen sa i sin tale at Botnhamn er ei fantastisk bygd der samholdet, gløden, engasjementet og samholdet står sterkt.

– Jeg vil rose alle de frivillige som har stått sammen og fått til dette prosjektet. Senja kommune skal være barnas kommune, der vi skal skape gode fritidstilbud med stor bredde som ivaretar alle behov. Det er kjempeviktig, og vi skal jobbe sammen med talentutvikling der vi støtter alle barn som vil drive med idrett.