Franco leder Norges mest populære fantasy-podkast

Dette er hans beste tips foran seriestarten

Finnsnes-mannen Franco Roche (32) er frontfigur for podkasten «Fantasyrådet». Med over 20.000 ukentlige lyttere er det den mest populære av sitt slag i landet.

POPULÆR PODKAST: «Fantasyrådet» er Norges mest populære podkast om Fantasy Premier League, spillet som har blitt svært populært i Norge og verden de siste årene. Her er Franco Roche (bakerst) sammen med programlederne Sondre Midtgarden og Simen Aasum. Til venstre gjest Mads Hansen.   Foto: Privat

sport

– Nå gleder jeg meg til sesongstart. Det er en kjip periode å gå inn i for de som ikke liker fotball, så jeg er glad for at jeg liker Premier League, sier Roche på telefon fra Bærum, hvor han jobber som lærer.

Ukentlig møtes han og kameratene Sondre Midtgarden og Simen Aasum for å spille inn det som etter hvert har blitt Norges mest populære podkast om Fantasy Premier League.