Den nye kunstgressbanen på Finnsnes Idrettspark har noe ikke mange fotballbaner i Norge har:

Elvevold: – Er en bane for framtida

Det er ikke mange dagene siden den nye kunstgressmatta på Finnsnes Idrettspark sto ferdig. Folkebladet tok turen ut på fotballmatta og ble møtt av to lokale fotballspillere som er godt fornøyd med ny-matta.

FORNØYD: Øystein Elvevold er meget fornøyd med kunstgressbanen ProTurf AS har levert i samarbeid med TP Maskin og Finnsnes IL Fotball. I tillegg til banen, har det blitt satt opp gjerder og granulatfanger som går så og si hele veien rundt banen.   Foto: Sindre Jensen

sport

– Den kjennes veldig bra ut. Den er mye bedre enn den gamle, begynner Mathias Sandvik (Varden FK) og får støtte av Simen Kristiansen (også Varden-spiller).

– Banen er mye mer behagelig å spille på, samstemmer han.