Fram til og med 14. august kan du gå deg 100 000 kroner rikere:

Fjelløpet «Toppremien» braker løs

Om knappe to uker arrangeres det litt spesielle fjelløpet «Toppremien» i Sørreisa. Der trenger du ikke nødvendigvis være toppidrettsutøver for å stikke av gårde med den gjeveste pengepremien.

STOR GEVINST: Alle som deltar i mosjonsklassen og fullfører det 16 kilometer lange fjelløpet mellom 15. juli og 14. august er med i trekningen av pengepremien på mellom 50.000 og 100 000 kroner 15. august.  Foto: Toppremien

sport

Løpet arrangeres av Skøelv Idretts- og Grendelag, og er et 16 kilometer langt fjelløp. På grunn av Covid-19-situasjonen valgte arrangørene i år at løpet i mosjonsklassen, klassen der man har mulighet til å vinne toppremien på mellom 50- og 100.000 kroner, kan gjennomføres mellom 15. juli og 14. august.

Lørdag 15. august starter løpet til aktiv-klassen, før det vil være premieutdeling og utdeling av toppremien seinere på dagen.