Senja pådro seg nok et tapt etter møte med Brattvåg søndag:

Har tapt tre av fire kamper

Det ble en heltung dag for Senja-spillerne etter 1-3-tapet mot Brattvåg søndag. Etter å ha stått godt imot sundmøringene lenge, raknet det litt mot slutten.

Banens beste: Folkebladet kåret Markus Johnsgård til Senjas beste spiller mot Brattvåg.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Første omgang var så og si jevnspilt. Selv om Brattvåg hadde klart mest ball, var det Senja som først kom til de store mulighetene. Markus Johnsgård fikk ved en anledning stå ganske umarkert og styre ballen med hodet på rett på keeper. Senere var Sverre Skoglund bare noen skonummer for små til å skli inn en ledelse for Senja – angrepet fint regissert av Markus Johnsgård.

Mot spillets gang

Andre omgangen startet bra for Senja. Brattvåg klarer ikke å få til det spillet de ønsker og Senja er egentlig klart best de første 15 minuttene etter hvilen. Imot spillets gang, scorer likevel Brattvåg. Markus Johnsgård mister ballen lavt i banen, noe som ender med at Sondre Beite til slutt får sendt av gårde et skudd som fint sniker seg forbi fingertuppene til Henriksen og inn i Senja-buret. Og det virket som om scoringen satte litt fyr i Brattvåg-spillerne, som spilte seg fram til flere muligheter etter det.