Alt går etter planen for gjenåpningen

Likestillings- og kulturminister Abid Raja kunne onsdag slå fast at planen for gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august fortsatt står som før. Det erfarer Folkebladet i en pressemelding fra regjeringen.

GJENÅPNER: Barne- og ungdomsidretten under 20 år gjenåpnes fra og med 1. august. Her oppgjøret mellom MIL og SIL i G12.   Foto: Privat

sport

I juni valgte regjeringen å beslutte at barne- og ungdomsidretten skal gjenåpnes første dagen i august. Dette har det ikke kommet noen endringer på, da smittesituasjonen i Norge fortsatt er stabil.

Etter lenge å ha vært nede på grunn av Covid-19, er det altså besluttet at man opp til og med 19 år skal kunne vrake én meters regelen i konkurransesituasjoner. Det betyr at flere hundre tusener av norske ungdommer igjen kan begynne å konkurrere.