Klart for friidrettsstevne: – Viktig for motivasjonen

Sammen med Bardu IL og Målselv IL, skal IL Pioner arrangere kretscupstevne 15.-16. august. Og det selv om de normalt ikke arrangerer stevner så seint på året.

HØYT OPPE: Det er nok mange som svever høyt etter beskjeden om at IL Pioner arrangerer kretsstevne sammen med Bardu og Målselv IL. Her Ivar Løwø fra Pioner i stav, UM i Bergen 2017.   Foto: Dag Eliassen

sport

Med stav, slegge, diskos, tresteg og løpsøvelser (ikke kappgang/hekk), vil første dagen av stevnehelga gå av stabelen på Pioner stadion. Søndag vil stevnet imidlertid være å finne på Moen stadion (Målselv) med høyde, lengde, spyd og kule. Stevneleder på lørdag, Gunnheid Berg forteller om hvorfor de arrangerer.

– Normalt sett har vi ett stort stevne om våren, og ingen utover høsten. Men da dette ble avlyst på grunn av korona, har vi sett på muligheten til å arrangere litt utpå høsten heller. Og det har vi nå fått «go» på, opplyser hun.