På dette er Ceide best i Eliteserien

Den tidligere Finnsnes-spilleren, Emil Konradsen Ceide (18), som for tiden spiller i Rosenborg, er kjent for sin offensive spillestil. Nå viser statistikk at det er én ting han er best på i Eliteserien.

DRIBLEFANT: Emil Ceide dribler mye og best.   Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

sport

Ifølge fotballappen «FotMob», er det Bodø/Glimt-kometen, Jens Petter Hauge, som topper listen over antall vellykkede driblinger med 22. Vålerengas Aron Dønnum er på andreplass med 19, og på tredjeplass finner vi 18-åringen, Ceide, med 17.

Men på listen over hvor ofte man lykkes med driblingsforsøkene sine (da beregnet ut ifra de spillerne som innehar over et tosifret antall vellykkede driblinger) topper Ceide klart. Med en prosent på 65, troner han over de tidligere nevnte Dønnum (61 prosent) og Hauge (58 prosent).