Rekordmange på golfkurs i Midt-Troms:

– En voldsom oppblomstring

Aldri før har Midt-Troms Golfklubb opplevd så stor pågang som de har nå. Og 27. juli er de klar med nytt kurs.

STOR INTERESSE: Midt-Troms golfklubb har opplevd økende interesse de siste årene. Her ifra da nybegynnerkurset ble holdt for andre gang.   Foto: Privat

sport

Vi skrur tiden noen uker tilbake. Golf er en av de første idrettene som blir åpnet igjen etter at hele idretts-Norge sto stille under den verste korona-stormen. Folk som aldri har rørt en golfkølle før slår sine første slag og rekker virkelig å få øynene opp for idretten.

Kursleder/instruktør, Hans Tore Asphaug, mener at den «tidlige» åpningen etter korona-nedstengingen kan ha hatt en positiv innvirkning på golfinteressen i Midt-Troms, men at økningen startet enda tidligere.